Managed hosting door True

Product: Centric TradeWorld

Dit artikel delen:

Ict-leverancier Centric introduceert Centric TradeWorld. Met dit op Microsoft Dynamics AX gebaseerd concept biedt Centric een geïntegreerde oplossing die ondersteuning biedt aan alle bedrijfsprocessen binnen de groothandel. Het combineert traditionele bedrijfssystemen als ERP met CRM, Office en e-mailfuncties. Handelsbedrijven kunnen hiermee volgens de leverancier snel inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Het pakket Centric TradeWorld van ict-leverancier Centric combineert traditionele bedrijfssystemen als ERP met CRM, Office en e-mailfuncties. De software wordt door Centric gehost.

Het concept biedt internationale ondersteuning van vestigingen of filialen, met onder andere meerdere talen en aanpassingen aan lokale wetgeving. Het pakket ondersteunt mobiliteit van medewerkers, waardoor de juiste informatie altijd, overal en actueel beschikbaar is. Het concept is gebaseerd op Microsoft Dynamics AX.

Centric TradeWorld is een product van Centric ERP Solutions, onderdeel van het cluster Supply Chain Solutions van Centric IT Solutions. Deze onderneming voorziet logistieke dienstverleners, productie-, transport-, groothandels- en detailhandelsbedrijven van ict-oplossingen. Onder de klanten bevinden zich Ankor Mennema Groep, Lintner, Tieman Trading, Parts Center Holland en AGU.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-12T16:06:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.