Qurius vervangt ERP-pakket bij EskoArtwork

Dit artikel delen:

Qurius vervangt de erp-software bij EskoArtwork, een Belgische softwareleverancier voor de verpakkingsindustrie. Bij alle acht vestigingen, verspreid over verschillende landen, wordt Microsoft Dynamics AX2009 geïmplementeerd.

Qurius gaat het erp-pakket Microsoft Dynamics AX2009 implementeren bij EskoArtwork, softwareleverancier voor ontwerpers en fabrikanten in de verpakkingsindustrie.

Het gaat om een upgrade van Microsoft Dynamics AX 4.0 naar AX2009. Voor januari 2009 moeten vijftig gebruikers op het Belgische hoofdkantoor de beschikking hebben tot de nieuwste versie van hert erp-pakket. Daarop volgt de invoering van het systeem bij acht internationale vestigingen. Het gaat in totaal om tweehonderd gebruikers.

Qurius zegt door deze opdracht een belangrijke nieuwe klant in de verwerkende industrie te hebben gewonnen. Er zijn geen financiële details van de overeenkomst bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-22T11:33:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.