Managed hosting door True

Infor implementeert ERP LN bij Stork

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Infor is halverwege met de implementatie van Infor ERP LN bij Stork Power Services. Inmiddels werken drie van de zes werkmaatschappijen van die leverancier van apparatuur voor energie-opwekking met de bedrijfssoftware. Stork maakt onder andere gebruik van de modules voor financiën, projectbeheer, beheer van artikelgegevens, onderhoud en productie. Eind 2010 moet de bedrijfssoftware ook bij de drie andere divisies zijn ingevoerd.

Het gaat om Strok Turbo Blading in het Friese Sneek, de vestiging van die werkmaatschappij in de Verenigde Staten en Stork Gears & Services in Rotterdam. Infor beheert en onderhoudt de software. De programmatuur draait in het datacenter van Infor in Hilversum.

Dubbele invoer

Stork Power Services voegde in 2004 een aantal werkmaatschappijen samen, het voorraadbeheer bleef echter afzonderlijk georganiseerd. Bij uitwisseling van gegevens tussen de divisies werden daardoor gegevens dubbel ingevoerd.

René de Swart, group controller bij Stork Power Services: 'We kunnen nu hele trajecten automatiseren waar we het voorheen moesten doen met een grote verzameling Excel-bestanden en losse softwarepakketten die niet met elkaar communiceerden. Daarnaast was sprake van geïsoleerde kennis in de hoofden van mensen.' Swart stelt dat de controle over de voorraad is verbeterd. Hij verwacht dat voorraden in de toekomst gehalveerd kunnen worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-09T15:13:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.