Nederlandse Microsoft Dynamics-baas stapt op

Heleen van Offenbeek stopt als leidinggevende van Microsoft Dynamics Nederland, de afdeling die crm- en erp-software verkoopt. Dit staat in de Terdege-nieuwsbrief die regelmatig verzonden wordt naar Microsoft Dynamics-partners. Terdege baseert zich op een e-mail die partnermanager van Microsoft Nederland Arjen Oude Kotte heeft verzonden aan alle ict-dienstverleners die Dynamics-software verkopen. Hij neemt voorlopig Van Offenbeeks taken waar.

Van Offenbeek zegt zelf dat het tijd is voor iets nieuws. De kans is groot dat zij elders bij Microsoft Nederland gaat werken, aldus Terdege Nieuws. Haar functie wordt op interim basis overgenomen door Arjan Oude Kotte, die deze rol  een jaar vervulde voor de komst van Heleen van Offenbeek. het zoeken naar een vervanger is inmiddels gestart, zo laat Microsoft Nederland weten.

Crm en erp

Ingewijden noemen het vertrek van Van Offenbeek 'plotseling' en 'verrassend'. De aankondiging van het vertrek komt twee maanden voordat Microsoft zijn jaarcijfers presenteert. De komende twee maanden moet Microsoft zoveel mogelijk orders zien te scoren. Volgens kenners gaat de verkoop van Dynamics CRM goed, maar Dynamics ERP loopt achter.

Van Offenbeek was eerder werkzaam als product manager bij Navision Software,  product marketing manager bij Damgaard en business developer bij Baan Company.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-04T14:11:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.