SOA People neemt Perfect for People over

Dit artikel delen:

De Belgische SAP-dienstverlener SOA People neemt voor een onbekend bedrag de Nederlandse SAP-partner Perfect for People over. Perfect for People levert SAP-diensten op het gebied van crm, scm, BI, financiën, techniek en mobiliteit. De dienstverlening beslaat projecten, consultancydiensten en beheerdiensten (managed services).

Directeur Ferdinand Clevers zal ook na de overname Perfect for People leiden. Zijn huidige team van bijna honderd man blijft ongewijzigd. De Nederlandse tak wordt een zelfstandige regio-onderneming en de naam Perfect for People blijft nog minimaal één jaar gevoerd worden. Perfect for People realiseert een jaaromzet van ongeveer tien miljoen euro, maar onder SOA People denkt het bedrijf dit bedrag te kunnen gaan verdubbelen.

De huidige omzet wordt vooral gerealiseerd met SAP CRM en mobiele oplossingen. De verdubbeling moet vooral komen door zich meer op kleine en middelgrote Enterprises (sme) te gaan richten en op mobility, business intelligence en managed services. Daarnaast haakt de Nederlandse SAP-dienstverlener aan op het internationale opleidingsprogramma SOA People Academy.

SAP-kwaliteitsaccreditatie

Perfect for People is sinds 1999 servicepartner van SAP Nederland en sinds 2000 Preferred SAP CRM-partner. In 2004, 2007, 2008 en 2010 ontving Perfect for People SAP-awards voor de hoogste klanttevredenheid. Daarnaast heeft Perfect for People onlangs de SAP-kwaliteitsaccreditatie verkregen voor het hoge niveau van kwaliteitsmanagement van processen en methodologie. Perfect for People is eveneens Sybase Gold partner voor diens mobility-oplossingen. De SAP-dienstverlener heeft in Nederland ongeveer vijftig actieve klanten.

Met deze acquisitie betreedt SOA People de Nederlandse markt. De Belgische SAP-dienstverlener is reeds vertegenwoordigd in België, Frankrijk en Luxemburg. De verwachte jaaromzet komt in 2012 op zestig miljoen euro. Doel is om honderd miljoen euro omzet te genereren in 2015. De groep wil dit gaan realiseren door ook zijn vleugels naar Duitsland uit te slaan. Dit kan door autonome groei, maar een overname wordt niet uitgesloten. SOA People werkt voor ruim tweehonderd klanten.

SOA People Academy

‘Onze eerste contacten zijn ongeveer achttien maanden geleden ontstaan', licht medeoprichter Ferdinand Clevers van Perfect for People toe. ‘Na een zorgvuldige afstemming en afweging van elkaars plannen en ambities hebben we besloten tot een overname. Perfect for People is de afgelopen jaren regelmatig benaderd door zowel lokale als Europese spelers, maar alleen bij SOA People vonden we de benodigde garanties voor ons personeel en onze klanten. Onder SOA People houden we onze eigen identiteit. Nieuw voor ons is dat wij de grootzakelijke markt betreden en programma's starten als de SOA People Academy dankzij het dienstenportfolio van SOA People.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-04T11:41:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.