SAP-partners CSI en su53 fuseren tot Integrc

Dit artikel delen:

SAP-partners CSI Netherlands en het Britse su53 Solutions gaan samen op in het bedrijf Integrc. Het nieuwe bedrijf claimt met de fusie wereldwijd de grootste specialist te zijn op het gebied van governance, risk en compliance (grc) voor SAP-klanten.

De aandelen in Integrc zijn gelijk verdeeld over de aandeelhouders van zowel CSI Netherlands als su53. Het voltallige personeel en alle activa van deze twee bedrijven zijn geïntegreerd in het nieuwe bedrijf Integrc. De holding van Integrc is gevestigd in Den Bosch, de activiteiten worden uitgevoerd vanuit kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Belfast, Birmingham en Londen), Nederland (Den Bosch) en een nieuwe vestiging in Singapore. Integrc heeft Werner van Haelst en Martyn Proctor benoemd tot ceo's om gezamenlijk het gefuseerde bedrijf te leiden.

Beide bedrijven werkten al drie jaar samen en met de fusie denken ze schaalgrootte te realiseren. Ook groeit de capaciteit van Integrc, waardoor er beter aan de kerncompetenties gebouwd kan worden. su53's SAP GRC en technische expertise, innovatie zoals dasboards, het support centre en SAP-partnerschap worden samengevoegd met CSI's projectmanagementvaardigheden in SAP security- en control-projecten, experttrainingen en kennis van auditing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-06T15:05:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.