Infor gaat samenwerken met ClickSoftware

Dit artikel delen:

Bedriffssoftwareleverancier Infor gaat samenwerken met erp-leverancier ClickSoftware. In deze strategische partnerovereenkomst integreert Infor zijn Infor10 EAM-applicatie met ClickSoftware waardoor organisaties beter en tegen lagere kosten de werkzaamheden van buitendienstmedewerkers kunnen optimaliseren, onder andere op het gebied van reistijden, service level agreements (sla's) en kwalificaties en specialisaties van personeel.

De applicaties van Infor10 en ClickSoftware worden geïntegreerd met Infor10 ION middleware software waardoor organisaties de efficiëntie en effectiviteit van service- en onderhoudsdiensten aanzienlijk kunnen verbeteren. Zo kunnen schema's worden aangepast waarbij werknemers real time op kunnen reageren. De geïntegreerde applicatie van Infor en ClickSoftware ondersteunt mobiele apparatuur en diverse platformen. Hierdoor kunnen binnendienstwerknemers snel reageren op updates vanuit het veld waardoor de productiviteit en zichtbaarheid rond onderhoudsdiensten worden verbeterd.

Infor's partnership met ClickSoftware is tot stand gekomen door de toenemende vraag naar operationele planningssoftware voor organisaties die veel buitendienstmedewerkers hebben en snel beschikbare specialisten nodig hebben. De eenvoudig te gebruiken modules in ClickSoftware helpen serviceorganisaties de juiste beslissingen te nemen en werknemers van binnendienst en buitendienst zo efficiënt mogelijk samen te werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-20T11:39:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.