Provide wordt Agile-partner OutSystems

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Provide Groep sluit zich aan bij het partnerprogramma van OutSystems, leverancier van het Agile Platform voor applicatieontwikkeling. Het bedrijf doet dit om zo zijn klanten beter van dienst te kunnen zijn in de snelle ontwikkeling en implementatie van maatwerksoftware. OutSystems helpt Provide om de legacy van zijn klanten op een efficiënte manier te ontsluiten en hen op maat gemaakte webapplicaties en erp-modules te leveren die integreren met de huidige systemen.

Provide Groep is gespecialiseerd in consultancy- en implementatiediensten op het gebied van zakelijke software. De onafhankelijke ict-dienstverlener heeft afnemers in de financiële sector (banken en verzekeraars), de industrie en de (semi)overheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie en ondersteuning van maatwerksoftware en erp-oplossingen, maar ook software voor beheer en onderhoud.

'Klanten vragen ons steeds vaker om nieuwe maatwerksoftware te leveren in een zeer kort tijdsbestek', legt Mike Dawud, directeur van Provide, uit. 'Met het Agile Platform van OutSystems kunnen wij hierop inspelen. Het is een zeer flexibel en compleet systeem dat goede resultaten levert over verschillende besturingssystemen en omgevingen. Met dit partnerschap zijn we in staat onze klanten efficiënter van dienst te zijn en zo de klanttevredenheid te verhogen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-06T09:44:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.