Stichting Fokus neemt DDi Factuur in gebruik

Dit artikel delen:

Zorgverlener voor gehandicapten Stichting Fokus stapt over op automatische verwerking van zijn inkoopfacturen. Hiervoor heeft de stichting gekozen voor de softwareoplossing DDi Factuur van documentspecialist DDi Document Software. De keuze voor DDi was al eerder dit jaar gemaakt. Na een korte pilotperiode heeft Fokus de software nu officieel in gebruik genomen.

Met de ingebruikname van DDi Factuur is Stichting Fokus in staat zijn factuurstroom geheel geautomatiseerd door zijn organisatie te laten gaan voor een snelle, foutloze en volledig geautomatiseerde verwerking. Via een koppeling met Afas, het financiële systeem waar Fokus gebruik van maakt, wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Naast de automatische verwerking van de inkoopfacturen zal Stichting Fokus op korte termijn ook zijn dossiers en de binnenkomende post geautomatiseerd verwerken. Ook hiervoor heeft het de keuze gemaakt voor software van DDi Document Software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-10T10:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.