Managed hosting door True

Stichting Fokus neemt DDi Factuur in gebruik

 

Zorgverlener voor gehandicapten Stichting Fokus stapt over op automatische verwerking van zijn inkoopfacturen. Hiervoor heeft de stichting gekozen voor de softwareoplossing DDi Factuur van documentspecialist DDi Document Software. De keuze voor DDi was al eerder dit jaar gemaakt. Na een korte pilotperiode heeft Fokus de software nu officieel in gebruik genomen.

Met de ingebruikname van DDi Factuur is Stichting Fokus in staat zijn factuurstroom geheel geautomatiseerd door zijn organisatie te laten gaan voor een snelle, foutloze en volledig geautomatiseerde verwerking. Via een koppeling met Afas, het financiële systeem waar Fokus gebruik van maakt, wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Naast de automatische verwerking van de inkoopfacturen zal Stichting Fokus op korte termijn ook zijn dossiers en de binnenkomende post geautomatiseerd verwerken. Ook hiervoor heeft het de keuze gemaakt voor software van DDi Document Software.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4538450). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×