Perfect for People behaalt zes SAP-partnertitels

Dit artikel delen:

SAP-dienstverlener Perfect for People heeft zes Validated Expertise Partner-titels van SAP Nederland ontvangen. De certificaten zijn voor CRM, Enterprise Mobility, SCM, Data Warehousing, Netweaver Business Warehouse (BW) SAP Application Lifecycle Management en ERP Upgrade SAP Professional Services.

Perfect for People heeft op deze zes gebieden aangetoond dat het over voldoende kennis en ervaring beschikt om SAP-gebruikers deskundig bij te kunnen staan bij het gebruik van deze oplossingen. De Validated Expertise Partner-titel is gebaseerd op opgebouwde kennis, ervaring, referenties en de marktbenadering voor elk van deze gebieden.

Perfect for People is sinds 2000 de eerste Special Expertise Partner voor Customer Relationship Management (CRM) en is later ook Special Expertise Partner voor Supply Chain Management(SCM) geworden. De Special Expertise Partner-titels vervallen deze zomer voor alle partners en er zijn door SAP nieuwe zogeheten Validated Expertise Partner-titels met nieuwe eisen en voorwaarden aan partners gesteld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-26T09:12:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.