Abecon neemt Columbus Nederland over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Systeemintegrator Abecom neemt de Nederlandse activiteiten van de internationale software-implementator Colombus over. Hieronder vallen de lopende contracten, projecten en medewerkers. Er is een wederzijds 'preferred partnership' overeengekomen, waardoor Abecon Columbus in de Benelux zal vertegenwoordigen en Columbus Abecon zal ondersteunen bij internationale projecten.

Een driejarige franchiseovereenkomst geeft Abecon het recht om voortaan ook de softwareoplossingen van Columbus te verkopen. Na de formalisering van de overname telt Abecon 120 medewerkers, waaronder ongeveer vijftig specialisten in Microsoft Dynamics AX.

Constant van Limburgh, algemeen directeur van Abecon, is zeer enthousiast over deze stap. ‘Hierdoor versterken we onze marktpositie voor de branches retail, productie en zakelijke dienstverlening. Bovendien kunnen we onze ambities op het gebied van Microsoft Dynamics AX versneld vormgeven. Ook belangrijk is dat we internationale klanten nu beter kunnen bedienen.'

‘Abecon is sterk aanwezig in de Benelux', zegt Columbus-ceo Thomas Honore. ‘Door onze activiteiten voor deze regio samen te voegen, verzekeren we onze klanten van optimale dienstverlening en blijvende beschikbaarheid van klant- en branchespecifieke kennis. Tegelijk creëren we nieuwe mogelijkheden voor onze beide bedrijven en medewerkers.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-01T11:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.