Peoplexs levert recruitment software aan Sitech

Dit artikel delen:
Handen schudden

Voor de ondersteuning van zijn recruitmentprocessen heeft Sitech Services gekozen voor Peoplexs. Met de recruitment software van Peoplexs is Sitech Services in staat om zijn recruitment-processen volledig te structureren en inzichtelijk te maken. Daarnaast zullen de administratieve lasten rondom het recruitmentproces gereduceerd worden zodat de recruiters zich meer kunnen richten op kandidaten.

'Ik kreeg Peoplexs aangeraden via mijn netwerk', zegt Maurice Beltgens, employer branding & recruitment officer bij Sitech Services. 'Het eerste wat mij opviel was de gebruikersvriendelijkheid van het systeem, wat tevens een van de belangrijkste beslissingscriteria was. Daarnaast nam de applicatie werk uit handen en kan ik in één oogopslag zien hoeveel kandidaten ik in welke stap heb per vacature, waardoor deze niet meer uit het zicht zullen verdwijnen. Daarnaast is de diepgang van het systeem en de mogelijkheid om zelf zaken te kunnen wijzigen in de set-up een belangrijke reden geweest om voor Peoplexs te kiezen.'

Sitech is een bekende naam op het gebied van manufacturing services. Sitech levert een totaalpakket aan diensten op dit gebied, zoals voor maintenance, turnarounds, projecten, procestechnologie en controle, maar ook park services zoals brandweer-, veiligheidsdiensten en afvalwaterzuivering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-05T15:10:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.