Unit4 neemt Primaccount Software over

Dit artikel delen:
Overname

Unit4 heeft voor een onbekend bedrag 100 procent van de aandelen verkregen van Primaccount Software, ontwikkelaar van fiscale software. Bij Primaccount Software werken vijftien mensen en 1350 administratie- en accountantskantoren gebruiken de fiscale software van het bedrijf. Het bedrijf heeft een omzet van circa 2,5 miljoen euro.

Door de overname wordt Unit4 volgens eigen zeggen de grootste leverancier van fiscale software in Nederland. Door de overname kan Unit4 werken aan een nieuwe generatie fiscale adviessoftware, waarin alle marktontwikkelingen zijn verwerkt en die snel is aan te passen aan de actualiteit. De ontwikkelingen op fiscaal gebied volgen elkaar namelijk in snel tempo op.

‘Op fiscaal gebied gebeurt er heel veel’, zegt Herman de Jonge, directeur Unit4 Accountancy. ‘Denk aan de invoering van de werkkostenregeling en de verplichtstelling van SBR. Dit betekent flinke veranderingen in onze software en daarnaast vergt het bijhouden van it-ontwikkelingen veel van onze capaciteit. Met de acquisitie van Primaccount beschikken we over meer kundige mensen voor de doorontwikkeling van ons fiscale domein.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-19T16:38:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.