HSO implementeert ERP bij Arend-Sosef

Dit artikel delen:
Arend-Sosef

Microsoft-partner HSO heeft een erp-traject uitgevoerd bij tuinbouwtoeleverancier Arend-Sosef. Arend-Sosef is op 1 januari 2012 ontstaan uit de fusie van Arend en Sosef. Een van de bedrijfsonderdelen werkte al met Microsoft Dynamics AX en had veel maatwerk, waardoor de koppeling tussen logistiek en financieel een uitdaging was.

Met ruim driehonderd medewerkers ondersteunt Arend-Sosef kwekers over de hele wereld, met snelle levering van gewasbeschermingsmiddelen tot turnkey installatie van onder meer watervoorziening-systemen, elektra-installaties en klimaatbeheersingssystemen.‘Wij zijn er trots op dat we binnen tijd en budget het maatwerk hebben geminimaliseerd en samen met HSO efficiency in onze bedrijfsvoering hebben bereikt’, zegt Jeroen van de Berg, projectmanager bij Arend-Sosef. ‘De nieuwe wijze van calculeren, het projectbeheer en de intercompany-mogelijkheden leveren ons een direct voordeel op.’

Microsoft Dynamics AX

De nieuwe erp-software maakt de handel tussen bedrijven eenvoudiger en biedt meer en betere communicatiemogelijkheden met businesspartners. Het werken met standaard software betekent minder kosten op maatwerk en onderhoud. Daarbij ervaart het bedrijf gebruikersgemak en efficiency van de rijkere oplossing. Dankzij Microsoft Dynamics AX is Arend-Sosef klaar voor verdere optimalisaties en integraties; de software is compatibel met alle andere Microsoft-oplossingen.

‘Het is prettig samenwerken met Arend-Sosef en goed om te zien dat de implementatie nu al haar vruchten afwerpt’, zegt Otto Buurman, solution architect bij HSO. ‘Inmiddels zijn de eerste vervolgprojecten van start gegaan en hebben we het business intelligence-dashboard voor rapportage en analyse samen afgerond.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-28T11:05:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.