Managed hosting door True

Impopulariteit dwingt CUGNL tot ontbinding

Dit artikel delen:
Ontbinding

Het bestuur van de Cognos Users Group Netherlands (CUGNL) ziet zich genoodzaakt de leden bij elkaar te roepen en een algemene vergadering te beleggen om tot ontbinding van de vereniging over te gaan. De belangstelling voor de website, nieuwsbrieven, forum en netwerkbijeenkomsten zijn tot een dieptepunt gedaald en het bestuur ziet geen toekomst meer en meent dat de toegevoegde waarde van de vereniging nihil is geworden.

De eerste algemene vergadering staat gepland op woensdag 24 april 2013. Mochten er niet genoeg leden bij deze vergadering verschijnen, dan volgt een nieuwe bijeenkomst op woensdag 22 mei. ‘In de afgelopen jaren heeft het bestuur van de Cognos Users Group Netherlands gezocht naar andere methoden om de leden van de vereniging enthousiast te maken voor Cognos’, staat in een verklaring te lezen. ‘Zij kwam tot de conclusie dat er belangstelling was vanuit de leden voor bijeenkomsten waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van praktische informatie over Cognos in plaats van het bekijken van presentaties die meer op de verkoop van Cognos en Cognos-gerelateerde zaken gefocust waren.’

Om die reden heeft het bestuur in 2009 bewust gekozen voor netwerkbijeenkomsten, maar het lukte het bestuur niet veel leden hier naar toe te krijgen. Het bestuur wijst internet en zoekmachines als boosdoeners hiervoor aan. Via dergelijke middelen kan heel makkelijk informatie worden verkregen. De financiële middelen waar de CUGNL nog over beschikt wil het bestuur schenken aan goede doelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-15T13:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.