Astrid Zwiers wordt nieuwe voorzitter VNSG

Dit artikel delen:
Astrid Zwiers

Astrid Zwiers

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is Astrid Zwiers gekozen tot de nieuwe voorzitter van de gebruikersvereniging. Vanaf 1 januari 2014 volgt zij hiermee Tonnie van der Horst op, die deze rol vanaf 2008 heeft vervuld. Zwiers maakt sinds januari 2013 deel uit van het bestuur van de VNSG en was verantwoordelijk voor de portefeille Internationale Samenwerking. Deze benoeming betekent de eerste vrouwelijke voorzitter in de geschiedenis van de VNSG.

Naast Zwiers zijn ook Marcel Rabe (Universiteit van Amsterdam) en Frans de Roy van Zuijdewijn (Koninklijke BAM Groep) toegetreden tot het bestuur voor respectievelijk de portefeuilles Focusgroepen en Internationale Samenwerking.

Sugen

‘Ik vind het een eer en uitdaging om als voorzitter van VNSG de komende jaren aan de slag te mogen gaan’, aldus Zwiers. ‘Internationaal speelt de VNSG als gebruikersverenging een toonaangevende rol. Uiteraard willen we die positie behouden. Daarom is het goed dat mijn voorganger Tonnie van der Horst ook in 2014 nog voorzitter is van Sugen (SAP User Group Executive Network), de internationale koepelorganisatie van SAP-gebruikersverenigingen. De VNSG is een professionele en erg actieve vereniging met een gezonde basis om zich de komende jaren verder te ontwikkelen.’

De 42-jarige Astrid Zwiers is sinds 1997 werkzaam in het organiseren en managen van it-organisaties. Onder meer als consultant bij Pink Elephant, PinkRoccade, en als manager bij het ministerie van Financiën. Sinds 2007 is ze werkzaam bij P-Direkt, het shared service center hr van de Rijksoverheid. Astrid Zwiers is daar als cio verantwoordelijk voor de rijksbrede hr/ict-infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-22T14:46:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.