Otys neemt boedel failliete Clooks over

Dit artikel delen:

Leverancier van werving- en selectiesoftware Otys neemt de activa over uit de failliete boedel van softwarebedrijf Clooks. Het gaat om de merknaam, website en software voor sollicitaties via video. Een aantal medewerkers van het failliete bedrijf treedt in dienst bij Otys om de opgebouwde kennis van video-sollicitaties te behouden.

Ook de merknaam blijft gehandhaafd. Het overgenomen bedrijf wordt ad-interim geleid door Otys-directeur Jorrit Blok. 'De overname stelt ons in staat om de asynchrone videosollicitatietechnologie van Clooks met ons Applicant Tracking Systeem (ATS) te integreren', zegt Blok in een toelichting op de overname.

Clooks is software waarmee recruiters en managers onafhankelijk van tijd- en plaats videosollicitaties kunnen plannen, opnemen, bekijken en delen. Lopende contracten worden uitgediend.

Fast 50

Otys ontwikkelt en levert software voor hr-afdelingen, recruiters, arbeidsintermediairs en vacature-sites. Het bedrijf heeft achthonderd klanten in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Engeland en de Verenigde Staten. Het bedrijf is de afgelopen jaren onder andere opgenomen in de Deloitte Technology Fast50, Deloite Emea Technology Fast500 en de FD Gazellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-16T17:20:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.