Cenned levert Unit4 Multivers in Friesland

Dit artikel delen:
Handen schudden

Unit4 heeft een partnerschap gesloten met Cenned, leverancier van ict-oplossingen uit Joure. Daarbij is afgesproken dat het bedrijf in Friesland leverancier wordt voor Unit4 Multivers, de administratiesoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Waar klanten van Cenned voorheen gebruikmaakten van losse applicaties voor bijvoorbeeld boekhouden, voorraadbeheer en klantrelatiebeheer, kunnen zij nu gebruik maken van de geïntegreerde software van Unit4.

De samenwerking tussen beide partijen past in de ontwikkeling dat steeds meer organisaties communicatie- en automatiseringsoplossingen willen integreren, stelt Unit4. Volgens partnermanager Auke de Haan beschikken de meeste klanten bijvoorbeeld over een telefooncentrale, maar is deze niet gekoppeld aan hun klantbeheersysteem (crm, customer relationship management). 'Een koppeling met de crm-functionaliteit van onze boekhoudoplossing Unit4 Multivers kan ervoor zorgen dat klantgegevens direct in het beeldscherm te zien zijn, evenals een beknopte klanthistorie. De organisatie heeft direct inzichtelijk wie er belt en kan de dienstverlening hierop aanpassen', aldus De Haan.

De meeste partners van Unit4 zijn it-leveranciers. Dat Cenned de combinatie biedt met telecomoplossingen is voor de softwareleverancier dan ook een pluspunt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-06T11:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.