Managed hosting door True

Unit4 levert ERP aan Koreaanse NGO

Dit artikel delen:
Unit4

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 levert erp-pakket Unit4Agresso aan de Zuid-Koreaanse organisatie Global Green Growth Institute (GGGI). Die organisatie ondersteunt en promoot duurzaam werken en leert organisaties efficiënt om te gaan met hun grondstoffen. De organisatie werkt samen met overheden over de hele wereld om opkomende economieën sterker en duurzamer te maken.

De software moet de afdelingen financiën, inkoop en hr helpen bij het stroomlijnen van de administratie. Bovendien moet de software bijdragen aan transparant en efficiënt beheer van donaties. De organisatie wil een administratieve efficiencyslag maken.

'Veel non-profit organisaties werken met Agresso en we mogen steeds meer instellingen aan ons klantenbestand toevoegen', zegt Jack van der Velde, managing director in Azië-Pacific bij Unit4. 'Agresso biedt GGGI de mogelijkheid om veel tijd en geld te besparen dat anders zou worden gestoken in administratieve processen. Hierdoor blijven zij flexibel en kan de organisatie zich blijven focussen op het vergroten van duurzaamheid en andere kernactiviteiten.'

GGGI is de eerste Zuid-Koreaanse ngo (niet gouvernementele organisaties) die kiest voor software voor Unit4. In Seoul zijn, vanwege het gunstige vestigingsklimaat voor dit soort organisaties, 58 nationale en internationale ngo’s gevestigd. Wereldwijd werken meer dan honderd ngo’s met Unit4 Agresso. Het gaat onder meer om Het Rode Kruis en Saving the Children International.

Rapporteren

'Non-profit organisaties zoals GGGI hebben veel verschillende betrokkenen. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig, flexibel en transparant te zijn. Het is namelijk een grote uitdaging om verandering te bewerkstelligen met constant wisselende financiering, nieuwe financieringsstructuren en veranderende regelgeving', aldus Van der Velde. 'Het is belangrijk om goed zicht te hebben op de bedrijfsvoering. Dat gebeurt door te rapporteren over donaties en belasting, zodat betrokkenen goed geïnformeerd blijven.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-11T16:48:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.