Managed hosting door True

Full Orbit neemt DNVO Consulting over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Ict-dienstverlener Full Orbit uit Haarlem heeft 80 procent van de aandelen van DNVO Consulting overgenomen. Deze Oracle-specialist uit Dieden gaat als dochteronderneming van Full Orbit verder. Beide partijen waren sinds 2013 met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. De combinatie van de diensten van beide bedrijven moet een passend antwoord vormen op de toenemende vraag van klanten naar één dienstverlener voor zakelijke applicaties en business intelligence op Oracle-gebied.

Full Orbit is een ict-dienstverlener, gespecialiseerd in business intelligence en datawarehouses op basis van Oracle. Het bedrijf heeft klanten bediend als MN, Netwerk VSP, Welzorg, IBFD, KNVB en SNT/Webhelp. Ook verzorgt Full Orbit in diverse landen Oracle-trainingen.

DNVO Consulting ondersteunt organisaties bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen, door oplossingen te bieden op het gebied van enterprise resource planning (erp), ketenbeheer en business intelligence. Het bedrijf, waar zo'n tien man werken, heeft naast het kantoor in het Noord-Brabantse Dieden nog vestigingen in Denemarken en Zwitserland om ook internationale klanten, zoals Biogen Idec, Valspar en Eftec, te ondersteunen op het vlak van functionele- en technische consultancy, projectmanagement, training en het beheer van Oracle applicaties.

'Met deze samenwerking ontstaat er een internationale organisatie, gespecialiseerd in Oracle-technologie, en met meer slagkracht om nieuwe ontwikkelingen te adopteren', aldus André Deumers, eigenaar/directeur van Full Orbit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-11T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.