Managed hosting door True

IFS implementeert ERP-systeem bij Bugaboo

 

Bugaboo kiest voor IFS Applications 9 voor ondersteuning van snelle, internationale groei

Applicatieleverancier IFS implementeert Applications 9 bij Bugaboo International. Dit erp-systeem ondersteunt de leverancier van kinderwagens en koffersystemen bij diverse bedrijfsprocessen, zoals financiën, inkoop, productie, verkoop, kwaliteitscontrole, product lifecycle management en personeelszaken.

Het van oorsprong Nederlandse Bugaboo wil zijn bedrijfsprocessen door bedrijfsapplicaties efficiënter en flexibeler maken. Dit met het oog op internationale groei. Momenteel gebruikt het Exact-software en een behoorlijk aantal verschillende applicaties. Nu kiest het voor de Applications 9-oplossing van IFS. Dit zorgt voor één internationaal systeem voor productie, verkoop en financiën, wat de samenwerking tussen de betreffende afdelingen en het hoofdkantoor verbetert. 

Bugaboo International maakt kinderwagens voor baby’s en peuters en een koffersysteem. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan vijftig landen. Het bedrijf heeft ruim twaalfhonderd mensen in dienst, verspreid over kantoren in Nederland (hoofdkantoor in Amsterdam), het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Italië, Spanje, Verenigde Staten, Frankrijk en Australië, en in de fabriek in China.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5868741). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×