Unit4 koopt branchegenoot Assistance Software

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 uit Utrecht heeft Assistance Software uit Naarden overgenomen. Die leverancier van professional services automation (psa)-oplossingen gaat binnen Unit4 verder onder de naam Unit4 PSA Suite. Met de overname breidt het Utrechtse bedrijf zijn portfolio voor de professionele service organisaties (pso’s) uit.

Assistance Software is in 1990 opgericht door Martijn van der Hoeden en levert professional services automation (psa)-oplossingen. Het bedrijf helpt serviceorganisaties bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Het rekent KPN, geospecialist Fugro en financiële adviseurs als RSM en Grant Thornton tot zijn klantenbestand. 

Met de overname van Assistance Software breidt Unit4 haar aanbod aan oplossingen voor professionele service organisaties (pso’s) uit. De psa-leverancier gaat verder onder de naam Unit4 PSA Suite.
Naast een vestiging in Naarden beschikt het over een kantoor in het Amerikaanse Philadelphia. De dertig medewerkers blijven in 2017 nog werkzaam op het huidige Nederlandse kantoor. Op termijn verhuizen zij naar de Unit4-vestiging in Utrecht. 

'De overname biedt ons meerdere voordelen. Zo kunnen wij nu een op de industrie toegesneden psa-oplossing bieden, krijgen Unit4-klanten toegang tot front-end-mogelijkheden voor hun bestaande psa-oplossing en ondersteunen wij ons strategisch partnerschap met Microsoft’, aldus Stephan Sieber, ceo van Unit4.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-05T09:52:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.