TSS stapt na overname TSD IT in agrarische sector

Dit artikel delen:

Total System Development (TSD), aanbieder van softwareoplossingen voor boomkwekerijen en groenvoorziening, blijkt zich te hebben aangesloten bij Total Specific Solutions (TSS). Met de overname van TSD uit Zwolle begeeft TSS zich in de agrarische sector.

TSD levert verschillende softwareoplossingen aan zo'n zevenhonderd klanten. Zo is WinTree een modulaire enterprise resource planning (erp)-suite voor de boomkwekerijbranche; van bedrijfsadministratie tot relatiebeheer en vervult in aanvulling hierop het pakket Treecommerce de softwarebehoeften van de boomkweker en handelaar.

Voor de hoveniers en andere klanten in de groenvoorziening, biedt TSD met Dataflor Business een gespecialiseerde erp-oplossing. Met 3Dtuin Designer kan de hovenier zonder cad-ervaring tuinontwerpen maken en aan klanten presenteren. Komende maanden worden er WinTree-apps  gelanceerd voor efficiëntie en real-time-verwerking in het veld.

Verticals

Het softwareconglomeraat TSS, met hoofdkantoor in Nieuwegein, richt zich op verticale markten, zoals de overheid, zorg, de woningmarkt, detailhandel, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening en professionele verenigingen, waarin het verwacht de overgenomen bedrijven verder te kunnen laten groeien. Met de aankoop van TSD IT, een transactie die vorige maand plaatsvond, betreedt TSS een nieuwe branche: de agrarische sector.

Arie Maliepaard, directeur-grootaandeelhouder van het ruim dertig jaar oude TSD, stelt dat met de overstap naar de TSS-groep de continuïteit voor de klanten en het dertigtal medewerkers gewaarborgd is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-08T10:01:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.