IIB: Usoft mixt Internet met applicaties

Blue Bullet van Usoft stelt mensen zonder technische kennis in staat snel en eenvoudig interactieve webpagina's aan te passen.

"Als je op Internet snel wilt zijn moet je ook een snel product aanbieden", zegt Stef Verf, vice-president Marketing & Sales van USoft. "Ondernemingen hebben steeds vaker te maken met applicaties die gebaseerd zijn op de browser en geïntegreerd zijn met hun bestaande automatiseringssystemen. Blue Bullet genereert ten behoeve van deze interactieve e-business toepassingen automatisch Html- en XML pagina's, die in de backoffice gebruik maken van bestaande Erp-, Crm-, financiële en overige bedrijfssystemen. Handgeschreven Java en XML zijn niet langer de toekomst."
"Klanten willen bijvoorbeeld reserveren voor een seminar, de verkoopafdeling wil weten wie naar het seminar komt en de afdeling product marketing heeft statistische informatie nodig om de juiste producten voor verzending gereed te maken. Al deze partijen willen graag samenwerken en tegelijk van hun bestaande systemen gebruik blijven maken. E-business vraagt om samenwerking, maar bestaande systemen zijn ontworpen voor individuele behoeften. Blue Bullet is een dynamische Internet-software oplossing die automatisch de benodigde webapplicaties genereert, gebaseerd op de bestaande bedrijfregels en door integratie van heterogene applicaties", aldus Verf.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-14T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.