Dimension Data boekt een forse groei

Dimension Data Holdings, een van 's werelds grootste leveranciers van netwerkdiensten, draaide de eerste helft van het lopende financiële boekjaar goed.

De omzet over de periode oktober 2000 tot en met 31 maart 2001 kwam uit rond de 3 miljard gulden, de helft meer dan de eerste helft van het boekjaar 2000. De winst kwam uit op 307 miljoen gulden, een stijging van 40 procent.
Gedurende de afgelopen zes maanden is volgens het bedrijf tevens vooruitgang geboekt waar het gaat om de nieuwe koers richting een systeem integrator 'nieuwe stijl', dat wil zeggen zonder scheiding tussen connectiviteit en e-business integratie. Ook een duidelijkere positionering en een duidelijker merkbeeld heeft veel nieuwe klanten
aangetrokken. En dat is, zo laat bestuursvoorzitter Jeremy Ord weten, zeker tegen de achtergrond van een afzwakkende wereldeconomie, een prima resultaat. Dimension Data is genoteerd aan de beurs van Londen, waar het deel uitmaakt van de Ftse 100-index en is actief in meer dan dertig landen verdeeld over zes continenten.
De Nederlandse vestiging zit in Barneveld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-16T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.