Wervingsbureau voor personeel e-business

E-people gaat zich als eerste Nederlandse werving- en selectiebureau specifiek richten op bedrijven en professionals in de e-business.

Via haar portal koppelt E-people professionals met minimaal twee jaar relevante werkervaring aan e-business-ondernemingen, e-business-units en e-business-competence centers van bedrijven.
Na de on-line selectie voert het bedrijf persoonlijke gesprekken met de uitverkorenen en biedt hen eventueel een assessment aan. Volgens oprichter en directeur Bas Westland zijn die gesprekken essentieel. "Wij geloven niet in matching op basis van cv's en vacatures. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op basis van veel meer criteria. We zijn ervan overtuigd dat een match alleen tot stand kan komen als de normen en waarden van de kandidaat en de cultuur van het bedrijf overeenkomen. Bovendien is het in een snel veranderende omgeving zoals de e-business belangrijk dat werknemers de competenties hebben om de vaardigheden van de toekomst aan te leren."
Via de websitehttp://www.gotoepeople.com kunnen liefhebbers een aantal tests doen, waarna E-people een persoonlijk loopbaanadviesgesprek voert. Aan de andere kant screent het bedrijf opdrachtgevers en maakt op basis hiervan gratis een beknopt én een uitgebreid bedrijfsprofiel. E-people plaatst het bedrijfsprofiel tegen betaling voor bepaalde tijd op de website. Het nieuwe bedrijf is onderdeel van het netwerk van venture capitalist Net Ventures.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-08T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.