Augeo sluit partnerschap met Thomas Group

Augeo Software is een strategische overeenkomst aangegaan met de internationale Thomas Group. Deze van oorsprong Amerikaanse managementconsulting-firma wil de Augeo-toepassingen gaan inzetten op het gebied van productontwikkelingsprocessen.

De visie en werkwijze van de Thomas Group en de Nederlandse leverancier van software voor automatisering van professionele diensten lijken elkaar prima aan te vullen. De Thomas Group concentreert zich op het optimaliseren van processen en Augeo op de instrumenten om dit te ondersteunen.
De strategische samenwerking tussen beide bedrijven moet al op korte termijn resultaat opleveren voor de klanten van de Thomas Group. Ernst Jilderda, chief executive officer van Augeo Software: "De Thomas Group heeft vastgesteld dat voor de succesvolle implementatie van de eigen adviezen op het gebied van productontwikkeling, de processen ondersteund moeten worden door de juiste software. Augeo's software is specifiek gericht op het effectief koppelen en beheren van diverse resources en grote aantallen projecten. De Thomas Group verwacht door het implementeren van de Augeo-toepassing de eigen adviezen eenvoudiger en succcesvoller te kunnen realiseren."
Augeo Software is in Europa marktleider op het gebied van automatisering van professionele diensten (professional services automation, psa). De term psa wordt in de markt gebruikt als aanduiding voor een geïntegreerd pakket van applicaties voor de automatisering van bedrijfskritische processen in professionele service-organisaties (pso's). Augeo heeft naast de hoofdvestiging in Nederland ook kantoren in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Oostenrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer honderd medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-27T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.