Tie ziet voorzichtig herstel in 2002

Dick Raman, ceo van Tie Holding, verwacht dit jaar positief te kunnen afsluiten. "Wij maken juist producten die kostenbesparende bedrijven nodig hebben."

Het jaarverslag van de onderneming is vandaag op haar website verschenen. De gedrukte vorm komt eind januari uit ter voorbereiding op de aandeelhoudersvergadering van 13 februari. Tie verwacht een positief (Ebitda) bedrijfsresultaat
 
Tie heeft een moeilijk jaar achter de rug, waarbij het voortdurend het personeelsbestand heeft aangepast aan de te verwachten omzet. Overigens blijft het bedrijf voorzichtig opereren. Het geeft aan dat de bedrijfswereld nog steeds conservatief is met investeringen in ict. Desalniettemin ziet de leverancier van software voor elektronische handel de behoefte aan haar producten juist toenemen. Tie erkent tegelijkertijd dat het lastig is programmatuur te verkopen die applicaties van bedrijven binnen de productieketens aan elkaar te koppelen. "We zien dat ondernemingen door blijven gaan met uitstel van it-investeringen, maar ze vinden het ook nog steeds nodig kosten te besparen en hun partners binnen de elektronische handel uit te breiden", verklaart Raman.
 
Voorlopig blijft Tie doorgaan met zijn voorzichtige strategie van consolidatie en integratie. Het hoopt op besparingen door marketing en productontwikkeling te integreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-21T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.