Windows-applicaties snel vertaald in Unix

De Amerikaanse 'porting'-specialist Mainsoft zegt Windows-applicaties binnen negentig dagen te kunnen 'vertalen' in Unix-versies.

Daarmee zou het bedrijf gemiddeld vier maal zo snel zijn als 'in-house'-teams die zo'n project op hun schouders nemen. Bovendien zegt Mainsoft dit 'porting'-werk te kunnen uitvoeren tegen een vooraf vastgestelde prijs. Met een geld-terug-garantie als de termijn van negentig dagen wordt overschreden.
 
De porting-experts van Mainsoft denken een groot deel van het werk te kunnen automatiseren. Daartoe hebben zij een programma ontwikkeld onder de naam Visual MainWin.
 
Uiteraard hanteert het bedrijf wel enkele beperkende voorwaarden. Zo moet de klant de applicatie kunnen compileren en bouwen met Microsoft Visual Studio 6 en wordt vooraf een 'acceptance-test' uitgevoerd. Ook geldt de geld-terug-garantie slechts voor het poorten naar één enkel Unix-platform. Voor extra platforms is overigens wel een korting van 25 procent in de offerte opgenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-11T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.