Definitieve doorstartplannen Landis bekend

De doorstart van automatiseerder Landis ICT Group is verzekerd in een vastomlijnd plan.

De curatoren van het eerder failliet verklaarde bedrijf hebben hierover met verschillende partijen overeenstemming bereikt. Daarbij gaat het om de verkoop van de vaste en mobiele netwerken en de overname van de service- en educatie-activiteiten in Nederland. Met deze deals is de werkgelegenheid van circa driehonderd employees zekergesteld.
 
In detail gaat het erom dat de bedrijfsactiva van Landis Fixed en Wireless Networks Nederland en van Landis Rental Services worden verkocht aan Futere Telecom. Daarnaast wordt een tweetal andere Landis-activiteiten verkocht aan gelieerde vennootschappen van Future. De activiteiten worden voortgezet onder de handelsnamen Detron en Flash Rental Services.
 
Via eenmanagement buy out (mbo)door vier voormalige leden van de het Landis-management, zullenservices- en educatie-activiteiten in Nederland worden voortgezet door Foundation ICT Group. Hier worden de vaste activa en medewerkers van de Landis-ondredelen Professional Services, Managed Services, Educational Services en een deel van Application en Desk Top Services ondergebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Daar heb je gelijk in Peter.Ik zit bij Landis Public Networks (Fixed), en daar hoor je dezelfde verhalen over.
Er staan gewoon mensen op straat, dat er werk is veilig gesteld voor de meeste van de medewerkers, is gewoon onzin.Ze worden gebruikt tot de projecten afgelopen en dan wroden ze alsnog eruit getrapt.
Dus laat je niet in de zeik nemen, want ze spelen een spelletje met je.

Gesuggereerd wordt in het artikel dat alle medewerkers van professional services worden meegenomen in de doorstart. Dit is zeer zeker niet het geval. Het grootste deel mag elders emplooi gaan zoeken. Ik behoor tot die grote groep.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-22T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.