Medewerkers failliet Spyros op straat

Automatiseerder Spyros uit Zeist is bankroet. Zo'n vijfendertig medewerkers, inclusief de detacheringstak Mother IT, staan op straat.

Curator Erik van Emden van het Utrechts advocatenkantoor Bosselaar & Strengers noemt als belangrijkste reden voor het faillissement van Spyros het wegvallen van de activiteiten. "Die waren tot bijna nul gereduceerd." Daarnaast speelt volgens hem mee dat er "niet optimaal gemanaged is, al zie je dit bij elk faillissement". De nadelige uitwerking hiervan op de bedrijfsvoering van Spyros moet nog nader worden vastgesteld. Van Emden meldt verder dat er geen doorstart komt.
 
Spyros trachtte na de mislukte overname door en het faillissement van Total-e vorig jaar op eigen kracht door te gaan. Het bedrijf transfomeerde zich van een bureau voorbusiness consultancy tot automatiseerder en bood tevens crm-oplossingen aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Geachte heer Sanders,
Wilt u in uw berichtgeving wel even duidelijk maken dat het TOTALe is geweest wat Spyros zou overnemen en dat mede door het mismangament vanuit Spyros TOTALe falliet gegaan is. U heeft in de artikelen over het faiilisement van TOTALe wel duidelijk aangegeven dat het niet aan TOTALe zelf lag. Doe nu niet net alsof ze bij Spyros zielig zijn. De gewone medewerkers uiteraard wel, maar het managment is gewoon een stel sukkels.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-04T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.