AT&T heeft geen interesse meer in KPNQwest

De Amerikaanse telecomgigant AT&T wil niet langer bieden op het pan-Europese netwerk van KPNQwest.

Dat meldt de Amerikaanse zakenkrantThe Wall Street Journal, die zich daarbij baseert op bronnen rond het bedrijf. Lange tijd golden de Amerikanen als de belangrijkste gegadigden om het netwerk over te nemen, maar zij trekken zich nu terug omdat zij vandaag te vroeg vinden om een eindbod uit te brengen. AT&T heeft naar eigen zeggen meer tijd nodig om tot een zorgvuldige afweging te komen. Vandaag is echter de deadline voor de geïnteresseerde bieders.
 
Gisteren gingen er nog geruchten dat AT&T wél een bod op het netwerk had uitgebracht, maar dit wordt door de Amerikanen ontkend. Nu AT&T zich heeft teruggetrokken, gelden KPN en de Nederlandse investeringsmaatschappij Trimoteur als de kansrijkste bieders. Deze twee hebben in ieder geval een bod uitgebracht op een substantieel deel van KPNQwest. De curatoren hebben daarnaast inmiddels zo'n veertig biedingen ontvangen op kleinere onderdelen van de failliete boedel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-28T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.