Easynet Group koopt Wirehub Internet

De Britse onderneming Easynet Group koopt voor zes miljoen euro de Nederlandse internetaanbieder Wirehub Internet. Het neemt ook de 24 personeelsleden over.

De overgenomen isp wordt geïntegreerd in de reeds bestaande Nederlandse activiteiten van Easynet.
 
Enige tijd geleden nam Easynet de webhostingtak Ision over van Energis voor een totaal van 3,4 miljoen euro. Terwijl Energis in januari 2001 nog 958 miljoen dollar betaalde voor dit bedrijfsonderdeel. Het laat zien hoezeer dergelijke bedrijven de laatste achttien maanden zijn afgewaardeerd.
 
Easynet daarentegen is positief gestemd. Vooral als gevolg van de groei van het aantal dsl-aansluitingen bij zakelijke klanten. Het bedrijf zit nu op 5161 zakelijke klanten die dsl-diensten afnemen.
 
De komende zes maanden worden benut om beide organisaties op elkaar af te stemmen. De nieuwe organisatie telt 65 medewerkers. Wirehub Internet zal haar activiteiten voorlopig onder eigen naam in Rotterdam voortzetten, onder leiding van Arjen Berendsen, directeur van Easynet Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-30T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.