Overname Plus Consultancy door IlionX

De Nederlandse it-dienstverlener IlionX Group heeft Plus Consultancy, dat is gespecialiseerd in Business Intelligence en Datawarehousing, overgenomen.

Over hoeveel geld er met de acquisitie is gemoeid, zijn geen mededelingen gedaan. IlionX is gespecialiseerd op het terrein van IT Consulting & Integration, System Management Services en IT Management Services en maakt deel uit van Ilias, een consultancygroep van acht Europese bedrijven met in totaal achthonderd medewerkers. Tot de klantenkring behoren van IlionX behoren onder andere Mercedes-Benz, Aegon en Fortis.
 
De activiteiten van Plus Consultancy Nederland worden ondergebracht bij IlionX Consulting in Amsterdam, waardoor het totale personeelsbestand op 115 medewerkers komt. Plus Consultancy opereert internationaal via zusterbedrijven in de VS (Plus ACG Amerika) en het Verenigd Koninkrijk (Plus Consultancy Engeland).
 
IlionX gaat tevens de activiteiten voortzetten van de eerder failliet verklaarde bedrijven EqualPartners en Advantage Automatisering, specialisten in onder meer ondersteuning en systeembeheer. Daardoor treden in totaal 32 medewerkers bij de it-serviceverlener in dienst. "Met de overnames kunnen we onze klanten een grotere continuïteit en een completere productportfolio aanbieden," aldus managing director Mike Dawud van IlionX. "Dit is belangrijk, omdat onze cliënten steeds zwaardere eisen stellen aan de dienstverlening."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-11T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.