Pecoma deels eigendom van directie

Het begin dit jaar aangestelde management van Pecoma heeft met terugwerkende kracht tot 1 januari 2006 een meerderheidsbelang in de onderneming genomen. Simon de Koning en Esmé van der Harst mogen zich nu mede-eigenaar noemen.

Met de buy-in laten De Koning en Van der Harst zien dat ze de toekomst van Pecoma met vertrouwen tegemoet zien. De eerder dit jaar afgesproken groeidoelstellingen lopen volgens plan en lijken gehaald te worden. “We hebben grote plannen met Pecoma en onze medewerkers. We zien veel mogelijkheden om onze kennis, kunde en ervaring breed in de markt in te zetten. De markt trekt duidelijk merkbaar aan,” aldus algemeen directeur Simon de Koning. ”Organisaties zijn op zoek naar een betrouwbare partner die ze kan helpen vastgestelde ambities te realiseren middels business- en ict-oplossingen. En die partner, dat zijn wij”.

Pecoma is een middelgrote ict-dienstverlener met vestigingen in Amsterdam en Groningen en telt ruim driehonderd medewerkers. De opdrachtgevers komen voornamelijk uit de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven. Het grootste deel daarvan komt uit de financiële sector, de telecom branche, de mediawereld, de industriële- en de zorgsector. De vakgebieden waarin Pecoma gespecialiseerd is, zijn desktop lifecycle management (applicatie intake & packaging), application development, networking & infrastructures, business intelligence (en datawarehousing), testing en financial competence & compliancy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-09-01T10:47:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.