Managed hosting door True

SAP en HP gaan samen in onderzoek

SAP en HP gaan samenwerken op het gebied van onderzoek ter verbetering van de flexibiliteit, efficiëntie en effectiviteit van it-systemen voor bedrijven van elke grootte.

HP Labs en SAP Research, de centrale onderzoeksafdelingen van beide bedrijven, gaan samen aan de slag met technologie die moet leiden tot een betere samenwerking tussen de Adaptive Infrastructure-technologie van HP en de Enterprise Serivce Oriented Architecture van SAP.

Het project houdt in dat krachtige technologie voor modelgebaseerde automatisering, virtualisatie en policygebaseerde aanpassingen wordt gecombineerd met veilige, opgesplitste omgevingen voor implementatie en uitvoering. Beide bedrijven willen een model ontwikkelen waarmee it-systemen zo kunnen worden ingericht ,dat de gebruikte hard- en software zich continu aanpast aan de wisselende belasting en behoeften van een bedrijf.

In eerste instantie wordt aan het project deelgenomen door mensen van HP Labs in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en SAP Research in Duitsland, Noord-Ierland en Australië. Over de financiële aspecten van de samenwerking zijn geen mededelingen gedaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-11-08T11:13:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.