Managed hosting door True

Rabo praat met Atos Origin, Capgemini en Ordina

 

De Rabobank gaat de laatste fase van het uitbestedingstraject in met Atos Origin, Capgemini en Ordina/Cognizant. Centric, IBM en LogicaCMG zijn afgevallen.

Groep ICT (2700 medewerkers) van de Rabobank zoekt een externe partij voor het ontwerpen, bouwen en testen van de systemen. Zo'n tweehonderd interne en driehonderd externe medewerkers zijn bij dit werk betrokken. De bank kondigde dit in september aan en stuurde een request for information uit aan zes partijen: Atos Origin, Capgemini en Ordina/Cognizant, Centric, IBM en LogicaCMG. De laatste drie partijen zijn afgevallen; met de eerste drie praat de bank verder.

De Rabobank wil niet bevestigen dat het inderdaad dooronderhandelt met Atos Origin, Capgemini en Ordina (en zijn Indiase offshore-partner Cognizant). Uit een interne memo, die de redactie onder ogen heeft gekregen, blijkt dat de bank met deze drie partners het 'request for proposal'-traject ingaat. Begin 2007 moet er uiteindelijk één partij overblijven waarmee de definitieve onderhandelingen worden uitgevoerd.

Volgende week worden de vakorganisaties ook uitgenodigd voor gesprekken met de drie kandidaten. De bonden hebben een voorkeur voor Atos Origin, omdat die in vergelijking met de twee andere automatiseerders wel een cao heeft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1779186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Centric
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×