Managed hosting door True

Unisys verkoopt mediatak aan Atex

 

Unisys Corporation stoot Unisys Media af aan de Britse Atex Group. De media-activiteiten behoren niet meer tot de kernactiviteiten van het automatiseringsbedrijf.

De verkoop van Unisys Media is onderdeel van eerder aangekondigde plannen van het bedrijf om activiteiten die niet tot zijn kernstrategie behoren, af te stoten. Atex is een leverancier van softwareoplossingen en diensten aan de media-industrie. Unisys verwacht de transactie in het eerste kwartaal van 2007 af te ronden. De verkoopprijs wordt niet bekendgemaakt.

De media-activiteiten van Unisys richten zich op het leveren van software voor het automatiseren van de productie van nieuws, het beheren van nieuwsberichten van persbureaus en digitaal assetmanagement. De oplossingen worden door een groot aantal mediabedrijven gebruikt, waaronder 225 dagbladen in 15 landen. Bij dit onderdeel van Unisys werken wereldwijd meer dan 150 mensen, waarvan twee in Nederland, die waarschijnlijk overgaan naar Atex in Gouda. Tot de Nederlandse klanten behoren Wegener en Ad Nieuwsmedia.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1782024). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×