Managed hosting door True

Ordina scoort bpo-deal bij Reaal Verzekeringen

 

Reaal Verzekeringen besteedt een deel van de hypotheekadministratie uit aan Ordina. Het gaat om de backoffice-activiteiten voor de hypothecaire geldleningen die Reaal voor derden administreert.

Het streven is om de uitvoering van deze zakelijke processen per 1 april 2007 over te dragen aan Ordina. Zo'n 20 tot 25 medewerkers van Reaal stappen over naar Ordina. De overeenkomst kent een looptijd van zeven jaar en een waarde van circa 25 miljoen euro. Volgens Ordina is er een aanhoudende trend bij hypotheekverstrekkers zichtbaar om hun backoffice-processen uit te besteden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1834795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Weten die mensen ook dat Ordina heel stilletjes al het personeel er aan het uitwerken is welke geen HBO of hoger diploma hebben, evenals al het personeel wat geen MCSE of ander Technische certificaat heeft. Ik vraag me af of die mensen wel zo blij moeten zijn, want Ordina is een werkgever waar je echt niet terecht moet komen.

Weet jij ook dat als je wel een technisch certificaat wilt halen, dat Ordina dan een prima werkgever is waar je jaren vooruit kunt?

Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×