Managed hosting door True

Nederland sluit zich aan bij Innovators Network

 

Nederland doet als tweede Europese land mee aan het Innovators Network, een wereldwijd netwerk van it-ondernemers. Het netwerk werd door de internationale pleitbezorger voor de technologie-industrie, Association for Competitive Technology (ATC) in Nederland geïntroduceerd.

Jan Hut, voorzitter van het ICT-Platform: "Het Innovators Netwerk geeft it-ondernemers tastbare voordelen. In de huidige wereld is het hebben van een hippe technologie voor een it-startup niet genoeg voor succes. Ondernemers moeten ook een diepgravende kennis hebben van bedrijfstechnieken en een netwerk van gelijkgestemde experts. Dit is precies wat het nieuwe netwerk aan it-ondernemers in Nederland wil bieden."

Het netwerk moet innovatieve ondernemingen van het formaat mkb bij elkaar brengen in de it-sector. Leden delen ‘best practices' en kunnen samen lastige obstakels overkomen zoals het aantrekken van risicokapitaal en het omzetten van intellectueel eigendom in tastbare waarden. Daarnaast is een groep van experts actief, die bekend is onder de naam IN Crowd. Deze groep bestaat uit ervaren ondernemers, marketinggoeroes, juristen en marktanalisten die de leden van het Innovators Network van advies voorzien.

Leden van het netwerk krijgen toegang tot alle educatieve bronnen op de website, toegang tot bijeenkomsten in de VS en Europa en gepersonaliseerde informatie gericht op het eigen bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1872978). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.