Amsterdam RAI schrapt ict-beurs TINE

De Amsterdam RAI schrapt de ict-beurs TINE. Dit gebeurt op de valreep; de beurs zou van 8 tot 10 mei plaatsvinden.

RAI kreeg door een late organisatiestart voor TINE te kampen met een sneeuwbaleffect: "Met name enkele grote namen hadden hun budgetten al bepaald en dus vastgelegd voor dit jaar. Andere exposanten toonden de afgelopen weken een afwachtende houding", zegt woordvoerster Karin van Geelen.

Zij noemt de vanmorgen genomen beslissing wel jammer. "We hadden net het nieuwe concept opgezet. (Sinds 1 januari dit jaar - red.) Daar waren hooggespannen verwachtingen voor, en we kregen ook positieve berichten vanuit de markt." Van Geelen erkent dat de late start de TINE parten heeft gespeeld. Daarnaast waren er al geruchten dat het maar de vraag was de Nederlandse ict-beurs nog doorging, wat de afwachtende houding van exposanten alleen maar heeft versterkt. "Het aantal aangemelde exposanten lag ook al lager dan dat van vorig jaar."

"Dan komt de vraag of de beurs wel een relevante afspiegeling van de markt is. Het lijkt dan van niet en die conclusie hebben wij helaas moeten trekken. Je kan dan stug doorgaan, maar dat is niet eerlijk, naar de exposant en de bezoeker. We hebben nu net alle exposanten gebeld."

En jij?
Zijn ict-beurzen niet meer van deze tijd? Ben jij de afgelopen jaren nog op een ict-beurs geweest? Laat het ons weten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

De enige reden om naar beurzen te gaan is het bijwonen van presentaties. De stands zelf (waar je om de haverklap wordt aangesproken) trekken mij niet zo.

Als (ex)standhouder aan de ICT beurs voor de Overheid kan ik de neergaande tendens beamen. De enige serieuze bezoerkers zijn de conculegas die graag mee willen kijken in de keuken. De zogenaamde beslissers of potentiele klanten lopen schichtig de stands voorbij alsof zij door een bijen achterna worden gezeten maar toch vaak met een snelle sprint een gratis tas of pen meenemen...(treffend is de reactie van Sjaak)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-03-21T16:08:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.