Managed hosting door True

Winnaars aan het woord: VX Company

'Mijn moeder stemt in elk geval weer'

Gerard Klein Bluemink van bedrijf VX Company ontving de Computable “IT detacheerder van het jaar 2006”-award.

Wat betekende de award voor u?

"VX Company was verguld met de blijk van waardering door de lezers van Computable: een bevestiging van onze bedrijfsfilosofie. Bij ons gaat het echt om mensen, hun werkplezier en toekomstperspectief. Dit vertaalt zich aantoonbaar door naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Naast de trots van onze mensen, heeft de ‘vrije publiciteit' nieuwe contacten (en business) opgeleverd (spontaan en soms enigszins gestuurd)."

Maakt u dit jaar weer kans?

"Het zal moeilijk zijn om dezelfde award te winnen, maar we zijn zeer benieuwd. Mijn moeder stemt in ieder geval weer. Naast de categorie Beste Detacheerder liggen er ook kansen voor Beste Werkgever (met de gewonnen Intermediair-prijs in het achterhoofd) en Beste Zakenpartner. Ons eigen(wijze) gezicht de afgelopen 20 jaar trekt regelmatig positief de aandacht en kent vele nominaties. Betrokkenheid en vakkundig: niet alleen in woord maar ook in daad."

Wie gunt u een award?

"Organisaties en mensen die vergelijkbaar zijn met onze bedrijfsfilosofie waar continuïteit, gemeende aandacht voor de professional, vakmanschap en langdurige klantrelaties meer tellen dan het snelle (financiële) gewin."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.