Computable Awards 2007: al 1500 nominaties

Verdient een organisatie, een persoon of een evenement volgens jou dit jaar een Computable Award? Dan heb je nog tien dagen om te nomineren. Ruim zevenhonderd lezers gingen je al voor.

Meer dan zevenhonderd bezoekers aan de website van de Computable Awards hebben tot nu toe in totaal ruim 1500 bedrijven, mensen en evenementen genomineerd. Computable reikt dit jaar in totaal 20 awards uit. Alle prijzen worden toegekend door Computablelezers. Veelal door op een genomineerde te stemmen, maar in de Computable 100-categorie door hun deelname aan het imago-onderzoek.

In de categorie ‘Meest maatschappelijk verantwoorde IT-onderneming' zijn opvallend veel grote organisaties voorgedragen en weinig bedrijven uit het mkb. Het aantal nominaties bij de projectawards valt wat tegen. Vooral in de categorie ‘IT-project van het jaar in de transport en logistiek' zijn goede en aansprekende nominaties meer dan welkom.

Bij de awards voor leveranciers en dienstverleners zitten weinig verrassende nominaties. Opvallend zijn wel de vele nominaties in de categorie ‘IT-detacheerder van het jaar'. Dit zijn er nu al bijna honderd. Bij de informatieawards is het aantal nominaties in één categorie nog te laag. Momenteel zijn er nog geen twintig nominaties voor ‘IT-onderzoek(er) van het jaar'. Hartverwarmend is de voordracht van Tine als ‘IT-evenement van het jaar', maar erg veel kans om de shortlist te halen, maakt deze nominatie natuurlijk niet.

Op 30 april wordt de nominatieronde stopgezet. Vervolgens zal de redactie van Computable in elke categorie een shortlist van meestal vijf genomineerden selecteren. Vanaf half mei tot en met september mogen de Computablelezers per categorie hun stem uitbrengen en kiezen ze zo de uiteindelijke winnaars. Deze krijgen hun prijs uitgereikt tijdens een feestelijke awardshow op 11 oktober.

NOMINEREN

Nomineren voor de Computable Awards 2007 kan nog tot 30 april.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-04-17T10:27:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.