IBM is beste werkgever 2006

Waar kan je als ict'er het beste aan de slag in Nederland? Waar is de sfeer op de bedrijfsvloer het beste? Kortom wie is de beste Nederlandse ict-werkgever? Voor bedrijven is een hoge positie in de lijst van aantrekkelijke werkgevers belangrijk. De arbeidsmarkt trekt weer aan en als aantrekkelijk ict-bedrijf maak je natuurlijk meer kans op goede ict'ers.

Computable deed voor de Computable 100 onderzoek naar het imago van bedrijven. De selectie van bedrijven die mee konden dingen voor een plek in de top 100 werd gemaakt aan de hand van berekeningen van het bedrijf Graydon. Alleen gezonde ict-bedrijven konden op deze manier een plek in de top 100 veroveren. Vervolgens vroeg TNS NIPO aan 12.000 it-professionals en beslissers naar het imago van het bedrijf.

IBM kwam uiteindelijk als beste werkgever uit de bus. Tijdens de uitreiking van de Computable Awards, waar IBM de prijs in ontvangst nam, zei het bedrijf dat ze de prijs waarschijnlijk te danken hadden aan de interessante klantendatabase. Verder liet IBM weten nog 260 vacatures te hebben. Ze zoeken onder andere nog Siebel en SAP-specialisten. Solliciteren dus?!

Top 10 aantrekkelijkste werkgevers

1. IBM
2. Microsoft
3. Philips
4. Capgemini
5. HP
6. Atos Origin
7. Logica CMG
8. Ordina
9. Oracle
10. KPN

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-04-18T17:07:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.