Managed hosting door True

Ict-bedrijven goede werkgever

Ict-bedrijven scoren hoog in de Nederlandse ranglijst voor Great Places To Work. De eerste drie plaatsen worden door ict-gerelateerde bedrijven bezet.

Detacheringsorganisatie Andarr is door Great Places to Work 2007 uitgeroepen tot Nederlandse werkgever van het jaar. Het bedrijf e-office volgt daarna. Microsoft staat op een derde plek. Volgens de jury onderscheidt Andarr zich vooral van andere werkgevers door de invloed die medewerkers hebben op de strategie van het bedrijf en hun eigen rol, en de onderlinge verbondenheid.

Ook andere ict-bedrijven scoren goed. Het bedrijf Computer Futures Solutions, Collis, Finalist en Lyreco Nederland zijn winnaars in de categorie zilver. In de categorie brons wonnen de bedrijven HintTech, Novisource en Login Consultants.

Het Great Places to Work Institute doet jaarlijks in dertig landen een inventarisatie van goed werkgeverschap. Dit gebeurt voornamelijk op basis van de perceptie van medewerkers. Op basis van deze gegevens wordt een lijst samengesteld. Op 15 mei wordt de Europese winnaar bekend gemaakt. Andarr dingt mee naar deze prijs.

De volledige lijst is hier te vinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.