Interchain weer in Nederlandse handen

De Nederlandse participatiemaatschappij Alpinvest Holding heeft een belang van 49 procent verworven in het systeemhuis Interchain te Zwijndrecht. De rest van de aandelen is terechtgekomen bij management en personeel. Daarmee is deze automatiseerder van logistieke toepassingen weer voor 100 procent in Nederlandse handen.

Tot voor kort heette het systeemhuis GSI Ucoms. Het tachtig medewerkers tellende bedrijf maakte vroeger deel uit van het Amerikaans-Franse concern ADP-GSI. In het kader van de management buy-out heeft GSI Ucoms zijn naam gewijzigd in Interchain.
Alpinvest dat met een geïnvesteerd vermogen van 450 miljoen gulden behoort tot de grootste participatiemaatschappijen van ons land, heeft de verzelfstandiging van het bedrijf geregeld. Interchain levert geïntegreerde oplossingen aan ondernemingen, die zich richten op vervoer en expeditie van goederen enpublic warehouse activiteiten. De omzet bedraagt ongeveer 12 miljoen gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.