Samenwerking Siemens en Newbridge

Siemens en Newbridge Networks uit Canada hebben een samenwerkingsverband voor de lange termijn gesloten op het gebied van breedband-communicatienetwerken. De twee bedrijven willen gezamenlijk de wereldmarkt bedienen, die naar verwachting in het jaar 2000 een waarde van meer dan vier miljard dollar zal bedragen.

Siemens beweegt zich op het terrein van telecommunicatie- en ATM-telecommunicatiesystemen. Newbridge is actief op het gebied van ATM-toegangstechniek en multiplexers voor digitale gegevensnetwerken. Beide ondernemingen zullen hun bestaande breedband-produktseries met inbegrip van de ATM-produkten op elkaar afstemmen om end-to-end-toepassingen aan te kunnen bieden. Bovendien gaan Siemens en Newbridge samenwerken bij produktontwikkeling, sales promotion en service. De bedrijven werken al sinds 1991 samen aan de ontwikkeling en de verkoop van multiplexers voor digitale netwerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.