Adobe organiseert ontwerpwedstrijd

Adobe Systems heeft een Europese ontwerpwedstrijd uitgeschreven met als thema Imagine. De inzendingen, die vóór 28 juni binnen moeten zijn, worden door een internationale jury van ontwerpers, typografen en illustratoren beoordeeld.

Er zijn drie wedstrijdcategorieën. In de Create-categorie wordt de creativiteit van een inzending beoordeeld. Dat kan een illustratie, een logo, een bewerkte tekst of een foto zijn. In de Assemble-categorie wordt, uitgaande van het gekozen medium (papier, video, interactieve CD of Web-lokatie) gekeken naar de combinatie van elementen. In de Deliver-categorie beoordeelt de jury de wijze waarop de inzenders de mogelijkheden van het door hen gekozen publikatiemedium hebben benut.
Als prijzen stelt Adobe - naast een groot aantal van zijn eigen software-pakketten - digitale camera's, een Macintosh en een kleurenlaserprinter beschikbaar. De winnaars worden in augustus bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.