Quarterdeck in 'collaborative computing'

Quarterdeck neemt Future Labs en Datastorm Technologies over. Hierdoor wil het bedrijf zijn positie op de markt van 'collaborative computing' versterken. Met Future Labs is een principe-overeenkomst gesloten, waarbij Quarterdeck voor de overname 750.000 aandelen zal uitgeven.

De overname van Datastorm vindt plaats via een fusie met aandelenruil. In verband hiermee zal Quarterdeck ongeveer 5,2 miljoen aandelen uitgeven.
Future Labs ontwikkelt real-time technologieën die het mogelijk maken om met meerdere mensen tegelijk met één programma of document te werken. Een bekend produkt is Talkshow, eendocument conferencingprodukt waarmee twee of meer mensen op verschillende locaties in real-time kunnen samenwerken of live-presentaties kunnen bekijken via een netwerk. Future Labs blijft gevestigd in Los Altos, Californië. Datastorm, ontwikkelaar van Procomm Plus, gaat integraal deel uitmaken van de Quarterdeck-businessunit Communicatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.