ICT-beurzen bundelen hun krachten

Tooling Event, Infosecurity.nl, Storage Expo en Linuxworld bundelen de krachten tot één gezamenlijke ict-beurs. Deze wordt eind oktober in de Jaarbeurs Utrecht georganiseerd.

Uit onderzoek van de organisatoren: Marqit/ SDU uitgevers (Tooling Event) en VNU Exhibitions (Infosecurity.nl, Storage Expo, Linuxworld ) blijkt dat bezoekers van de informatie-beveiligingsbeurs ook veel belangstelling hebben voor beheer-onderwerpen.

Roderick Wijsmuller (Marqit) "Bijna 70 procent van de bezoekers heeft aangegeven enorm veel interesse te hebben voor onderwerpen op de andere beurzen. Eerder dit jaar werd The Internetworking Event afgeblazen, omdat algemene ict-beurzen niet meer zouden werken. Wijsmuller spreekt tegen dat met de bundeling van vier beurzen de algemene ict-beurs terug van weggeweest is: "Het zijn juist vier gerichte ict-beurzen die onder één dak komen. Het informatie-niveau vervlakt niet."

Over de gevolgen van internet voor het beursanimo zegt Wijsmuller: "De beurzen zullen niet verdwijnen. Wat je wel merkt is dat mensen door de enorme hoeveelheid informatie op internet beter voorbereid naar een beurs toekomen. Toch blijft de beurs de plaats voor trends, presentaties en contact met vakbroeders. Online is dat lastiger te realiseren."
De beurzen worden nu als een geheel gebracht op 31 oktober en 1 november 2007 in de Jaarbeurs Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-12T10:22:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.